Repertoire
 
 Terug info

 
REPERTOIRE
 
Het repertoire van Het Tosca eet slakken zonder zout project is bijzonder uitgebreid. In de loop van de jaren zijn er ongeveer 30 duetten ingestudeerd van o.a. Mozart,Verdi, Puccini, Weill, Humperdinck, Delibes. Regelmatig worden weer nieuwe stukken aan het programma toegevoegd. Er zijn prachtig gedragen duetten zoals het bloemenduet uit Delibes , het bloemenduet van Puccini of het duet uit de Norma van Bellini, en er zijn de meer ondeugende en vrolijke duetten van componisten zoals Mozart, Verdi, Weill etc. Sommige duetten zijn voorzien van een vertaald recitatief waar het publiek over het algemeen heel erg van geniet en waarvan wij denken dat ook de componist zou hebben genoten. Het trio heeft een eigen stijl ontwikkeld waarmee zij haar repertoire brengt …en dat kunt U volgens ons - maar ook volgens onze vaste fans- vooral het beste een keertje zelf meemaken ( zie ook: reacties van publiek). 
          Naast de duetten zingen Esther en Lieve ook prachtige aria’s en ook dit repertoire is zeer uitgebreid. U kunt eventueel naar de persoonlijke websites van de zangeressen om dit te bekijken. www.estherbeen.com  &  www.lievegeuens.com

           Door jarenlange ervaring heeft het trio een duidelijk beeld van welk repertoire bij welke gelegenheid het beste past. Maar als U een idee heeft omtrent de invulling bent U van harte welkom om met suggesties te komen.
Zie YouTube:
http://youtube.com/watch?v=IWoNyxw1mM  & http://youtube.com/watch?v=PXxxReLtzis

 
 
artiesten repertoire agenda fotoreportage reacties

 Contact